A tudatos célmegvalósításért

KITŰNŐSÉG-TEREMTÉS

Célmegvalósítás

2017. július 19. - Kovács Ottó

Az életünk legapróbb dolgaiban is vágyunk rá, hogy elérjük céljainkat, de ez nem mindenkinek sikerül vagy nem mindig sikerül. Van, aki úgy gondolja, neki nincsenek is céljai. Van, aki küszködve, szenvedve éri el azokat. Van, aki mások céljait követi. Egy közös mindannyiukban: szeretnénk egy boldog(abb) életet élni. A boldogsághoz vezető út a vágyaink, céljaink beteljesedésén és az azokhoz vezető úton történő kibontakozásunkon keresztül halad. 

A KITŰNŐSÉG-TEREMTÉS a célmegvalósítás rendszere. Mi hoztuk létre, a saját tapasztalataink alapján. A mindennapjainkban is eszerint élünk. Most eljött a pillanat, hogy megmutassuk másoknak is tudásunkat. Abban bízunk, hogy rendszerünkkel támogatást tudunk adni azoknak, akik céljaik megvalósításában elakadtak vagy azoknak, akik még csak ott tartanak, hogy megtalálják céljaikat. 

Mostantól rendszeresen jelentkezünk bejegyzéseinkkel, melyekben a könnyedebb kommunikáció érdekében a tegező formát választottuk.

A megosztott történeteinkben, leírásainkban talált számodra hasznos információt és tudást alkalmazd bátran a saját életedben is! Amennyiben pedig ennél is több támogatást igényelsz, keress minket az elérhetőségeinken!

Jó utat kívánunk a céljaid felé:

Bucholcz Eszter és Kovács Ottó
mentorok

A bejegyzés trackback címe:

https://kituno.blog.hu/api/trackback/id/tr9812673565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása